Målar

Idag har de varit full fart. Började med att lacka om denna lampa från brun till metallic lila/rosa efter de vart de målning i bölen av bro och dörrar. Plantering av blommor och fröer. Allt avslutades med grillning ;)
Super mysig helg som vanligt med a-k å familj. Vårt lilla helg kollektiv <3


Loppis fynd

Hittade dessa två snygga klänningar på loppis/röda korset är sååå snygga hoppas de blir fint väder i sommar så att man får använda dem ;)


Mycket att göra...

Har hänt mycket de senaste veckorna. Håller på med byggnationer både här och i bölen. Här hemma är de garagebygge å hönsgården som gäller. I bölen är det bro bygge :) Men Anna-Karin och jag hinner med lite annat med. Förra helgen var vi ute på sten jakt. Hittade många fina stenar som jag ville ta hem men orkade inte de stora fina. Så jag fick nöja mej med de små. Och i helgen hann vi åka en sväng till Sundsvall. Hade lite tjej mys med shopping, god mat och mycket skratt ;) tack a-k hade super skoj ;)

Nya chicks

Har träffat a-k:s nya bebisar idag. Längtar tills vi också skaffar ;) men först blir de till att bygga garaget


Utflykt

Har haft en toppen dag med Anna-Karin . Först åkte vi till Sollefteå där de vart lite loppis shopping. Hittade mycket skoj. Kommer mer bilder sen. :)
Efter de vart de middag i bölen och sedan fick vi även vara djurräddare. En and som hade ramlat ner i skorstenen.


Frön

Har satt om några blommor plus att jag har även sådd lite fröer. Så nu är de bara att hålla tummarna att de tar sig ;)
Passade även på att städa lite ute med...

https://cdn3.cdnme.se/3546376/6-3/pic_51880ec6e087c307b50a21b9.jpg" class="image">


Efterrätten

Som vanligt har mamma bakat mycket gott. Tack mamma för en trevlig dag <3


Hemma igen...

Hemma igen efter en heldag hos mamma och Tobbe. Var ett super mysigt kalas. Å mamma bjöd på go mat å fika som vanligt ;)


Present

Idag är det en speciell dag. Mamma fyller 50 år stort grattis till dej <3
Så jag passade på att sy en kudde till henne. Skrev ut bild på deras mustang och strök fast på en kudde som jag sydde. Vart även två till som jag tänkte ge till Tim å Thyra. Ska ta å göra mig i ordning nu å se bär de av mot Sollefteå ;)


Ö-vik

Idag vart de en sväng till ö-vik. Har blivit en tradition att åka dit och titta på bilutställningen. Var även två bilar till från klubben som följde med. Fanns såååå många fina bilar som man skulle vilja ta hem till samlingen ;)
Känns som att sommaren verkligen har börjat nu...
Passade även på att dela ut blad om midsommar i junsele...


Majbrasa

Hade jätte skoj på sista april. Vart ganska många som kom. Började med att grilla sedan gick vi ner på lägda å eldade. Tack gubben tim thyra Anna-Karin Fredrik Milton Eliot
Per Lill Hardy Anna Rolf Guggi Hardy för trevligt sällskap ;)


RSS 2.0